Widgets voor website

Gebruiksvoorwaarden

1. Algemeen

1.1. Door de website weerlabs.nl (hierna, Website) op enigerlei wijze te gebruiken of te betreden, de Website te bekijken of te doorbladeren, of uw eigen inhoud aan de Website toe te voegen, gaat u (hierna, Gebruiker) ermee akkoord gebonden te zijn door deze Servicevoorwaarden.

1.2. De relaties in verband met de verwerking en bescherming van de persoonsgegevens van de Gebruiker worden geregeld overeenkomstig het Privacybeleid.

1.3. Deze Overeenkomst kan zonder speciale kennisgeving worden gewijzigd. Een nieuwe versie van de Overeenkomst treedt in werking vanaf de datum van plaatsing op de Website.

2. Gebruik van diensten

2.1. De website biedt de gebruiker toegang tot weer- en meteorologische gegevens, waaronder, maar niet uitsluitend, gegevens over de huidige, voorbije en voorspelde luchttemperatuur, neerslag, vochtigheid en luchtdruk.

2.2. Alle door de Website verstrekte gegevens zijn bedoeld voor niet-commercieel gebruik. Het kopiƫren van gegevens of informatie, reproductie, distributie en verwerking zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het support team van de Website is verboden.

2.3. De gebruiker gebruikt de gegevens, informatie en diensten van de Website op eigen risico. Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de mogelijke gevolgen van het gebruik van gegevens, informatie en diensten van de Website. Administratie en eigenaren van de Website zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die ontstaat als gevolg van het gebruik van de Website.

2.4. Het beheer van de website behoudt zich het recht voor de toegang van de gebruiker tot de gegevens, informatie en diensten van de website te beperken.